Ultimele Articole
  Ultimele Locatii
   • So.Si.Se.Sa.
    ONG Fundatii
    Str. General Henri Mathias Berthelot, nr. 46, , Bucuresti, Romania
   • 076(arată)
    www.sos(arată)
    rețele de socializare
    

   Prezentare So.Si.Se.Sa.


   Fundatia SO.SI.SE.SA a luat viata cand un grup de experti in economie, sociologie, politologie,asistenta sociala, IT si drept si-au unit fortele, hotarati ca vor schimba perspectiva celor din jur asupra actiunilor umanitare. Prin definitie, actiunile umanitare sunt un tip special de relatie interumana, in care partenerii sunt perfect egali. Fiecare parte isi asuma un rol, iar finalitatea este mereu imbunatatirea situatiei ambilor participanti: beneficiarii cunosc o redresare a situatiei dificile in care se gaseau anterior actiunii umanitare, iar autorii castiga satisfactia binelui prin care au imbunatatit viata unei fiinte umane. In general, perspectiva pe care se bazeaza actiunile umanitare in Romania este preponderent gresita. Principiul care guverneaza in acest caz pare a fi satisfacerea locala si ocazionala a unor nevoi stringente ce tin de alimentatie, imbracaminte sau, foarte rar, spatiul de locuit. Autorii se simt niste mici Dumnezei, iar beneficiarii traduc in normalitate firimiturile primite fortuit.Fundatia SO.SI.SE.SA., prin membrii ei, si-a propus sa schimbe aceasta perspectiva! Actiunea umanitara trebuie sa fie un program sustinut si de lunga durata, multidimensionat, ce trebuie sa aiba ca finalitate schimbarea reala a nivelului de trai, a stilului de viata si a sistemului de valori pentru un grup social aflat in dificultate.

   Galerie foto So.Si.Se.Sa.

    

   Galerie video So.Si.Se.Sa.


   Contact So.Si.Se.Sa.   Adresa de contact

   Str. General Henri Mathias Berthelot, nr. 46, , Bucuresti, Romania

   Alte informatii

   076 (arată)

   e-mail

   rețele de socializare

   Contact online

   Pentru mai multe informatii despre So.Si.Se.Sa. va rugam sa folositi formularul de mai jos!


   Nume:
   E-mail:
   Telefon:

   Mesaj:
   *Nu folositi acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Va putem ajuta sa va promovati serviciile si produsele accesand pagina Inscriere in portal. Va multumim!
   Nota:

   observatorul  .RO 

   Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
   Pentru inscrieri in portal si relatii cu clientii va rugam sa ne contactati laPentru inscrieri in portal si alte informatii va rugam sa ne contactati la:
   Telefon: 0314.251.983 | e-mail:office@observatorul.ro

   DESPRE

   Nu exista pagini...

   ASISTENTA

   Nu exista pagini...

   LEGAL

   Nu exista pagini...