Logo ♿ Observatorul Social

Articol din categoria Sport

MALLORY WEGGEMANN: DIZABILITATEA E DOAR UN OBSTACOL MENTAL

Publicat: / Actualizat: /
MALLORY WEGGEMANN: DIZABILITATEA E DOAR UN OBSTACOL MENTAL
'Afiș articol "MALLORY WEGGEMANN: DIZABILITATEA E DOAR UN OBSTACOL MENTAL"
Mallory Weggemann este cea care a  învins imposibilul și a devenit campioană paralimpică la înot, deși este într-un fotoliu rulant. În 2008, o eroa...
Publicat: / Actualizat:
6.286 vizionări
0
Cod de incorporare:
Previzualizare:
Configurare:

Conținut restrâns
Buton interacțiune
Afișează fundalul
E-mail:
Previzualizare mesaj:
Articole trimis de pe ♿ Observatorul Social: “MALLORY WEGGEMANN: DIZABILITATEA E DOAR UN OBSTACOL MENTAL” — Mallory Weggemann este cea care a  învins imposibilul și a devenit campioană paralimpică la înot, deși este într-un fotoliu rulant. În 2008, o eroa...

trimite

Mallory Weggemann este cea care a  învins imposibilul și a devenit campioană paralimpică la înot, deși este într-un fotoliu rulant.

În 2008, o eroare medicală i-a schimbat totalemente cursul vieții.  O injecție banală pentru  a-I reduce durerile de spate  a imobilizat-o într-un scaun rulant.  Pe moment, a fost un șoc pentru ea dar niciodată nu a renunțat să facă lucrurile care îi plac.

,,Cȃnd am aflat vestea că nu voi mai putea merge, am simțit că totul se învȃrte  în jurul meu, am avut o criză de identitate deoarece aveam senzația că nu mă voi mai întoarce niciodată la lucrurile care contează într-adevăr pentru mine: înotul’’, spune Mallory.

Treptat,  cu sprijinul familiei și-a revenit  mental și a început să facă din nou cursuri de înot motivată de un singur lucru: să ajungă campioană paralimpică internațională.

În perioada 2008-2012 a făcut furori pe plan internațional cu 13 medalii mondiale, 34 recorduri naționale, numeroase premii paralimpice, înainte de a cȃștiga primii la Jocurile Paralimpice de la Londra. Acum se pregătește intens  pentru Jocurile Paralimpice de la Rio de anul acesta.

Deși, a luptat în acești ani să cȃștige prestigioasele primii, Weggemann s-a mai confruntat cu încă un regres. S-a accidentat la mȃna stȃngă, lăsȃndu-i leziuni profunde, însă ea nu a renunțat niciodată la visul ei.

,,Pentru mine, înotul înseamnă totul, nu contează că mă lovesc, că am dureri sau că sunt într-un scaun cu rotile căci am un singur obiectiv, acela de a ajunge cȃt mai cunoscută în lumea sportului, iar dizabilitatea e doar un obstacol mental în calea reușitei. Dacă ajungi în etapa în care conștientizezi lucrul acesta, totul se rezolvă’’, mai adaugă Mallory.


Numele tau: Adresa de e-mail:
MALLORY WEGGEMANN: DIZABILITATEA E DOAR UN OBSTACOL MENTAL
Articol - MALLORY WEGGEMANN: DIZABILITATEA E DOAR UN OBSTACOL MENTAL
Mallory Weggemann este cea care anbsp învins imposibilul și a devenit campioană paralimpică la înot deși este într-un fotoliu rulant În 2008 o eroa
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...