Logo ♿ Observatorul Social
  • Esamea Ncdp

    ONG (Federatie)
    Str. Leof. El. Venizelou, nr. 236, Atena
  • +30(arată)
    www.esa(arată)
    rețele de socializare
Program de funcționare:

Prezentare Esamea Ncdp


Mesajul președintelui CCAA.

Scaunul rulant are angajamentul permanent și constant de a evidenția în mod constant și substanțial problemele cu care se confruntă persoanele cu dizabilități, bolile cronice și familiile acestora. Principiul fundamental și fundamental al mișcării persoanelor cu dizabilități în Grecia, Europa și în lume, " Nimic pentru persoanele cu handicap fără dizabilități " este ceea ce trebuie să garantăm în societatea greacă: mișcarea pentru dizabilități va fi un pionier , un lider și protagonist în introducerea ideilor inovatoare, a noilor abordări și a noilor politici pentru persoanele cu handicap.

Se știe că ESA. a fost lider în promovarea accesibilității web și a e-accesibilității. Pe baza Convenției internaționale a ONU privind drepturile persoanelor cu handicap (articolul 9) și a Constituției Greciei , accesibilitatea este un drept fundamental pentru toți. Prin urmare, accesibilitatea la tehnologiile informației și comunicațiilor ar trebui să fie luată în considerare: pentru integrarea lină, egală și deplină a persoanelor cu handicap în viața profesională, economică și culturală. Dar nu este cazul. Două treimi din site-urile web publice din Europa și un procent mult mai mare de limba greacă sunt departe de a fi accesibile.

Importanța Internetului în sine în viața omului modern nu a fost încă măsurată în mod satisfăcător, deoarece este în continuă evoluție și schimbare - dar este sigur că trebuie să fie accesibilă tuturor și persoanelor cu handicap pentru a profita la maximum de potențialul său. Există în mod clar informații, informații și comunicare - un obiectiv foarte important trebuie să fie întărirea simultană a activității de prestigiu și de intervenție a mișcării persoanelor cu dizabilități, precum și consolidarea structurii și funcționării organismelor mișcării persoanelor cu dizabilități și la sfârșitul persoanelor cu handicap.

NCAA. a înțeles foarte repede necesitatea și importanța acestui instrument și astăzi prezintă site-ul său reînnoit, care este complet modernizat în ceea ce privește accesibilitatea și aspiră să devină un model pentru orice efort în acest domeniu de acum încolo. Scopul principal al site-ului NCAA. există încă informații în timp util și informații fiabile cu privire la acțiunile Confederației și, în general, în ceea ce privește evoluțiile în materie de dizabilități în ansamblu.

Noul site web al NCAA. , la aceeași adresă (www.esaea.gr), constituie un instrument important, deoarece oferă posibilitatea de a furniza informații complete și fiabile fiecărui vizitator, persoanei cu handicap sau în alt mod, în scopul informării, creării reclamației sau îmbogățirii din studiul său privind dizabilitatea. Funcționarea noului site web ESA actualizat . asigură accesibilitatea pentru fiecare vizitator, deoarece respectă pe deplin standardele internaționale de accesibilitate și este pe deplin accesibil tuturor persoanelor cu handicap (nivelul de accesibilitate "AAA"), este alimentat prin anunțuri și comunicate de presă, rapoarte, studii și studii, dar și cu lucrările pe care Confederația le implementează uneori. De asemenea, are în formă electronică Arhiva Confederației, care va fi îmbogățită continuu.

Așteptăm comentariile dvs. Navigare bună.

Ioannis Vardakastanis,

Președinte al NCAA.

limbistraine
Limbi străine
en,gr

Contact Esamea Ncdp


Adresă de contact

Str. Leof. El. Venizelou, nr. 236, Atena

Alte informații

+30 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Esamea Ncdp

Pentru mai multe informații despre Esamea Ncdp vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Esamea Ncdp
Prezentare Esamea Ncdp
Organizarea reprezentării persoanelor cu dizabilități în statul și societatea greacă
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...