Logo ♿ Observatorul Social
Organizezi un eveniment? Click aici pentru a solicita oferta de la toate locatiile!
  • Asociația CONIL

    ONG (Asociatie)
    Str. Victor Poloni, nr. 16, București (Giulesti) , România
  • 072(arată)
    www.con(arată)
    rețele de socializare
 
Organizezi un eveniment? Solicita oferte de la mai multe locatii! click aici

Prezentare Asociația CONIL


In ultima perioada, societatea romaneasca s-a confruntat cu un numar tot mai mare de cazuri de copii cu nevoi speciale. Acest numar in crestere ridica tot mai acut problema educarii lor, a integrarii acestora in societate si a consilierii parintilor si familiilor lor.

Problema integrarii copiilor cu dizabilitati nu se poate solutiona in absenta unor premise precum: sensibilizarea comunitatii din care acestia fac parte asupra necesitatii integrarii si adaptarii sociale a acestor copii, responsabilizarea copiilor cu CES, cresterea tolerantei in randul copiilor tipici si a parintilor acestora fata de situatia copiilor cu CES.

Asociatia CONIL a luat fiinta tocmai din necesitatea de a oferi solutii pentru integrarea in masa a copiilor cu nevoi speciale si de a oferi consiliere parintilor care au nevoie de suport. Cunoasterea unor situatii similare si impartasirea experientelor personale constituie un pas important in gestionarea propriei situatii si la fel de importanta este consilierea facuta de personalul calificat al asociatiei noastre.

Asociatia CONIL sustine integrarea copiilor cu cerinte speciale de educatie si faciliteaza accesul acestora la o educatie de calitate, prin identificarea si sprijinirea unor cazuri prezentate si prin realizarea unor planuri personalizate pentru educarea acestora.

De asemenea, Asociatia CONIL sprijina descoperirea talentelor de orice fel, in orice context, atat la copii tipici cat si la copii cu dizabilitati. Ne propunem sa formam si sa educam viitoare talente, care sa fie o prezenta constanta pe scena sau in lumea artistica, prin participarea la festivaluri muzicale, la expozitii si targuri cu vanzare de produse confectionate de copii, la concursuri si competitii de gen.

Servicii oferite de Asociatia CONIL

    servicii instructiv - educative pentru prescolari 1 - 6 ani (copii tipici si atipici): formare, educare, ingrijire si supraveghere la cele 3 sedii de gradinita CONIL Kindergarten
    servicii instructiv - educative pentru scolari 6 - 8 ani la Scoala Primara Conil: copiii tipici sau cei cu dizabilitati beneficiaza de servicii profesionale de scolarizare acreditata, masa, ingrijire si supraveghere
    servicii de "Scoala dupa scoala" si optionale pentru copii tipici de clasele pregatitoare si I - IV, la toate cele 3 sedii de After School CONIL
    cursuri optionale pentru copii si tineri tipici si atipici la discipline precum: muzica, dansuri, matematica, arte plastice, origami, limbi straine, in cadrul proiectului "Cluburile gratuite de weekend"
    tabere tematice de vara si excursii scolare, tabere de integrare pentru copii cu nevoi speciale, la CONIL's Camp Vadul Anei
    organizare de evenimente dedicate copiilor talentati cu nevoi speciale: Festivalul Integrarii - CONIL Fest, targuri cu vanzare de produse confectionate de copii, evenimente caritabile de strangere de fonduri.

Proiecte anterioare sau in derulare:

CLUBURI GRATUITE DE WEEKEND - au loc in fiecare sambata la sediul Centrului de Performanta CONIL si se adreseaza copiilor cu dizabilitati si copiilor tipici care provin din medii defavorizate. Acestia participa in mod gratuit la cluburile de dezvoltare personala, dansuri, karate, limbi straine, actorie - dictie si improvizatie, muzica, origami, arte plastice, astronomie, chitara si tobe. De acest program au beneficiat pana acum peste 500 de copii.

CONIL FEST - Festivalul Integrarii, ajuns la cea de-a IX-a editie, este un maraton artistic de cantece, dansuri, teatru si poezie, la care participa copii tipici si atipici din Bucuresti si din tara. La ultima editie au participat peste 1200 de copii, din peste 60 de scoli, gradinite si cluburi de stat si private din Bucuresti, inclusiv scoli speciale.

TABERE DE INTEGRARE LA CONIL'S CAMP , proiect in cadrul caruia copiii cu Cerinte Educationale Speciale petrec impreuna cu copiii tipici o saptamana de vis departe de agitatia urbana, socializeaza si invata unii de la altii. Aceste tabere s-au bucurat pana acum de participarea multor serii de copii tipici si copii cu dizabilitati diverse: autism, ADHD, hiperkinezie, retard usor si mediu, nevazatori si hipoacuzici. Taberele au fost sustinute de sponsori precum: Fundatia Vodafone, Stryker Romania, La Roche Romania si altii.
ospatar
Servire la masă
Da

Galerie foto Asociația CONIL

 

Galerie video Asociația CONIL


Album #general 399Contact Asociația CONILAdresă de contact

Str. Victor Poloni, nr. 16, București (Giulesti) , România

Alte informații

072 (arată)

e-mail

rețele de socializare

Contactează online Asociația CONIL

Pentru mai multe informații despre Asociația CONIL vă rugăm să folosiți formularul de mai jos!


nume:
e-mail:
telefon:

Mesaj:
*Nu folosiți acest formular pentru a trimite oferte comerciale deoarece sunt considerate spam. Vă putem ajuta să vă promovați serviciile și produsele accesând pagina Înscriere în portal. Mulțumim!
Numele tau: Adresa de e-mail:
Asociația CONIL
Prezentare Asociația CONIL
Gradinite Scoala Primara After School Cursuri pentru copii si adulti Bucuresti - zona Cotroceni - Eroilor 13 Septembrie Ghencea Crangasi
Ziar, televiziune online si radio pentru persoanele cu dizabilitati din Romania

observatorul  .RO 

Ziar, televiziune si radio online dedicat persoanelor cu dizabilitati din Romania
Pentru inscrieri în portal și relații cu clienții vă rugăm să ne contactați la:
telefon: | e-mail:office@observatorul.ro

DESPRE

...

ASISTENȚĂ

...

LEGAL

...